Team Rynkeby..C.A.T-konsert & Verschiedenes!

Varit ute med Alva i skogen. Helt makalöst fint med grönska och fågelsång. En lisa för själen efter ganska intensiva dagar!
Igår sjöng vi i C.A.T på Sturegymnasiet. Det var ett arrangemang tillsammans med Team Rynkeby och allt man fick in gick till barncancerfonden. Det känns alltid bra att hjälpa till och vi kommer säkerligen att göra detta till en tradition. Vi körde först vårt musikaltema följt med Abba och Ted Gärdestad. Avslutade med ”Anthem” och kompisen R och Mannen tycker vi gör den så bra. Mannen är en utmärkt kritiker och han har ju varit med i alla år på alla olika evenemang med solosång/popband/karaoke/körsammanhang så han har ju bra koll kan man ju lugnt säga!

Vi har haft väldigt varmt och gott väder och det är så skönt att vi äntligen har vår ljusa, varma och sköna årstid igen! Alva går ut och lägger sig på gräset och njuter hon också. Hon är precis som vi att hon inte är ute i onödan när det är kallt och bistert ute. (Dags att kolla om hon har frontline eller inte för nu är det fästingarnas tid igen..)

Så här fint har vi det när det INTE regnar…på våren och sommaren!
Man träffar grannarna igen som man knappt sett röken av på ett halvår. Det är ju inte bara grönskan ute som blommar de är minsann vi människor också. Alla är ute och fixar och donar och man passar på att njuta av att vara UTE! Så nu njuter vi verkligen 🙂

Helgen som kommer är skön! Inte så mycket planerat..skönt!

Ha en go helg!

Annonser

~ av Helenalexx på 18 maj, 2018.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: