Galgberget efter jobbet..skön temperatur ute!

Det såg väldigt skönt ut på berget. Vi har ju koll från vår arbetsplats. När jag kollade i appen skulle vi ha 13 grader idag. Det var 20 grader 🙂 så jag gick med glädje ut på Galgberget efter jobbet. Som du ser på bilderna har det hänt saker ute. Många var ute och alla såg väldigt glada ut. Äntligen har det fina vädret kommit ❤ och som vi har väntat efter en väldigt lång, kall och mörk vinter. Det finns vitsippor precis över hela berget. Man ser de gröna bladen som kommer bli vackra liljekonvaljer. Några dagar till med värme så kommer de också.

Imorgon är det Valborgsmässoafton. Vi ska hem till vännerna och vi ska till elden såklart. Det är en tradition sedan väldigt många år tillbaka och det blir trevligt. Nu har vi inte träffats på länge så nu ska det verkligen bli mysigt. Alva ska följa med, hon är så snäll att ha med sig. Så länge hon får vara med så är hon nöjd och glad. Hon får inte följa med till elden för där är massa folk och det smäller från fyrverkerierna. Ibland ser man folk som har hund med sig och de stackars hundarna blir livrädda när det börjar smälla såklart. Man mår dåligt när man ser det 😦 för det är så onödigt att utsätta dem för det.

Måndag..har hängt ut lite tvätt..mannen har planterat lite..sen blev det tevesoffan och Robinson. Vi har missat massa men vi vill se det..lättroade och lagom med en halvtimme med pakter och tävlingar.

Ha en fin kväll. Veckan blir fin och det gillar vi!

/ P Ö Z Z!





~ av Helenalexx på 29 april, 2024.

Lämna en kommentar